روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

انتقاد نماینده اردبیل از رشد نرخ ارز| بانک مرکزی به مدیریت بازار ارز ورود کند

  • کد خبر: ۱۳۳۲۴۵
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۲
  • ۱
انتقاد نماینده اردبیل از رشد نرخ ارز| بانک مرکزی به مدیریت بازار ارز ورود کند
نماینده مردم اردبیل در مجلس با بیان اینکه مدیریت بازار ارز ضروری است، گفت: بانک مرکزی باید به این موضوع ورود کند، زیرا رشد نرخ ارز علاوه بر تاثیرات اقتصادی موجب تاثیر روانی بر گرانی سایر کالا‌ها می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، صدیف بدری در نشست علنی امروز (یکشنبه ۱۵ آبان ماه) مجلس در تذکر شفاهی گفت: از حضور حماسی و پرشور ملت ایران در راهپیمایی روز ۱۳ آبان در سراسر کشور به ویژه مردم ولایتمدار، انقلابی و حسینی اردبیل کمال تشکر را دارم.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس یازدهم افزود: مردم در راهپیمایی ۱۳ آبان پاسخ دندان شکنی به دشمنان دادند و حمایت خود از آرمان‌های انقلاب اسلامی، پیشرفت و اقتدار ایران را نشان دادند.

وی اضافه کرد: اکنون مسئولیت مسئولان بیش از پیش شده و باید عزم بیشتری نسبت به گذشته برای رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی، تبعیض‌ها و ناعدالتی‌ها داشته و قدردان حمایت مردم باشند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم در تذکر به رئیس جمهور و وزرای صمت و امور اقتصادی تصریح کرد: آقای رئیس جمهور؛ در جلسه مشترکی که چند هفته گذشته برگزار شد، بیان کردم اردبیل چند ماهی نیست که در تامین نان با مشکل جدی روبرو است و مردم ناچارند که هر روز ساعت‌ها در صف نانوایی منتظر بمانند. آیا شأن مردم ولایتمدار این است و این شرایط زیبنده دولت است؟

بدری اضافه کرد: شما در آن جلسه قول دادید که مشکل نان ظرف دو تا سه هفته حل شود، به وزیر صمت و اقتصاد دستور دهید مشکل را در اسرع وقت رفع کنند.

وی همچنین در تذکر به رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: اتمام عملیات راه آهن اردبیل- میانه ضروری است، ضمن تشکر از همکاری بانک رفاه کارگران و سپه، خواهان پرداخت اعتبارات تعهدی در سفر رئیس جمهور هستم.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم همچنین به افزایش نرخ ارز در روز‌های اخیر اشاره کرد و ادامه داد: مدیریت بازار ارز ضروری است و بانک مرکزی باید به این موضوع ورود کند، زیرا رشد نرخ ارز علاوه بر تاثیرات اقتصادی موجب تاثیر روانی بر گرانی سایر کالا‌ها نیز می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
زنجانی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۴
0
0
طبق ماده ۵۵ آیین نامه اجرایی ماده(۱۴) الحاقی قانون مبارزه با پولشویی،کلیه فروشندگان ارز،مکلفندنسبت به فرایند احراز هویت ارباب رجوع (اعم از دائم/گذری، حقیقی/حقوقی) اقدام و اطلاعات آن را در دفاتر و یا سامانه (سیستم) های اطلاعاتی خود ثبت کنند. این اقدام باید پیش از ایجاد تعامل کاری و ارائة هر محصول یا خدمت یا انجام هرگونه تراکنش انجام شود.اگر همین یک قلم از قانون اجرایی شود شاهد شفافیت بازار خرید و فروش ارز و ممانعت از افزایش لحظه ای قیمت آن توسط دلالان بی نام و نشان و کاهش ارزش ملی پول کشور و ضربه به اقتصاد خانواده های ایرانی خواهدشد.طبق قانون مذکور خرید و فروش ارز توسط دلالان غیرقانونی است.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->